Landet

Min pappa trivs verkligen ute i naturen. Då menar jag inte någon skogspromenad ibland. Han skulle lätt kunna bosätta sig i en egen byggd hydda. 
Detta är faktiskt inget ovanligt alls hemma hos oss. Fiskarna kom han hem med idag efter en dag på sjön. Han gick upp redan halv fem berättade han nyss, förklarade sig själv som ett barn kvällen innan julafton. Han kunde inte ens somna ordentligt igår för han såg fram emot dagen så mycket.  
De största abborrarna han fick. 
Jag har bestämt mig idag för att inte laga eller lägga mer pengar på min blåa bil mer nu. Den är inte värd det.
Jag ska ha kvar den några månader till för att se hur mycket vi kommer använda bil när vi bor i stan.
För att se hur mycket en bil är värd för oss.
Det är ju dessutom så att det bara är jag som har körkort i dags läget. Men jag hoppas ju såklart att vi kan dela på körandet lite längre fram.
Jag har iallafall lite framtidsplaner på att skaffa mig/oss en kombi inför familjelivet. För jag känner faktiskt att det inte är så långt borta, det finns liksom som en liten skugga i ögonvån på oss i varje val vi gör nu.
Jag sover förövrigt kvar ute hos mamma & pappa i natt med. Skönt på ett sätt. Det blir inge bo-i-väskan-känsla. Utan bara en mysig hemma känsla! Jag saknar min andra hälft så det gör ont i hjärtat. Men han har ju blivit sjuk så han skulle nog inte bli så mycket till sällskap ikväll. Han skulle somna tidigt och sen upp och jobba imorgon igen. Däremot kommer han hit direkt efter jobbet imorgon vilket jag ser fram emot i massor. Ska bara pussa och krama och dra in hans doft i hela hjärnan. För 3 nätter ifrån varandra känns för mig som evigheter faktiskt.
Distans skulle vi ju självklart klara av också.. Men när vi inte behöver det finns det ju ingen anledning till att vara ifrån varandra. För jag har aldrig fått någon känsla av att aldrig så vara ifred eller att vi går varandra på nerverna för att vi ungås för mycket. Det har liksom aldrig hänt för någon av oss. Vi bara trivs med varandras närhet.
Fast jag kanske får det låta som att allt är rosa moln. Det är faktiskt inte så. Vi har bråkat... Tro mig. Om stora saker, mindre saker och helt obetydliga saker egentligen. Vi har båda gråtit och trott att allt kommer försvinna. Men vi har klarat oss igenom det, och vi bearbetar vissa delar fortfarande. Båda två på olika sätt.
Kärleken mellan oss är så stor och äkta så jag känner att vi skulle nog klara oss genom det mesta fast det blir tufft.
Nog om det nu.. För jag ska kolla på någon skum och konstig serie nu. Sen ska jag sova så det blir en ny dag fortare. Ska nog somna till mitt inspelade ljud på telefonen när Micke snarkade förra helgen. Det är helt sjukt!
God natt. ♥

.

Haft mardrömmar nästan hela natten. Det är så hemskt verkligen.
Idag har jag inte så mycket till matlust. Men försökte få i mig två mackor till frukost tidigare.. Gick sådär.
Undrar om det syns något minus på vågens siffror att jag varit sjuk nu i snart två hela veckor.
Eller så gör det inte de eftersom jag inte rör mig alls och äter väl mest onyttigt.
När jag är frisk ska jag ta tag i mig själv. Jag ska börja träna. Åtminstånde någon gång i veckan till en början för att få in rutinen i vardagen.
Det behövs, jag är en soffpotatis!

Torsdag

God morgon!

what doesn't kill you makes you stronger

God kväll
___
Nu är alla sommar kläder, jackor och nästan alla skor ner packade. Skönt! En garderob är tom och min klädställning är inte alls lika fylld som tidigare.
Hittade även massa väskor som jag inte alls använder. Däremot hittade jag en sak i en av de fulaste väskorna som jag har väldigt stor användning för. Nämligen ett presentkort på cervera för femhundra kronor. Hur kung är inte det nu när vi behöver nya bestick?!
Har också försökt vara ytligare kreaktiv för att göra sängen mjukare.. Det funkade inte så bra med filten igår natt tyvärr.. Skulle lägga mitt gamla tänke under men det hittade jag tyvärr inte. Så det fick bli ett överkast och en tjockare filt. Så nu har jag 4 stycken filtar under den tunnare madrassen.
Det borde väl hjälpa, eller vad tror ni ?
Jag sover ju tyvärr ensam i natt med. Dubbla nätter utan en varm famn och djupa andetag i nacken. Känns sådär. Det har inte hänt sen juni månad faktiskt.
Men baby har blivit smittad av mina baciller och var ändå jätte trött efter hans jobb.
Tror mitt val av att stanna hemma hos mamma & pappa faktiskt hjälper oss båda i tillfrisknandet.
Det ger Micke bättre sömn i den lite mindre sängen utan att trängas med mig och mitt imunförsvar hinner komma ikapp lite mer också. Vilket behövs!
Min söta mamma hade varit på hälsokost igår och handlat för över 400 kronor till mig. Saker som ska stärka mitt imunförsvar och bota min förkylning.
Jag vet inte hur mycket jag tror sånt hjälper men jag ger det en chans. Så nu ska jag ta mig en matsked av någon flytande vätska som ser ut som äggula och ett par tabletter.
Sen ska jag försöka somna. Börjar faktiskt känna mig friskare i kroppen nu. Vilan den här veckan behövdes verkligen. Men imorgon måste jag få pussa på min fina pojkvän igen. Annars blir jag tokig!
Sov gott! ♥

Mormor ♥

Söta lilla mormor bjöd på mat vid restaurangen. Mamma ska skjutsa henne till usö för att kolla på höraparaterna. Men när vi sitter där och ska precis åka hem med mig upptäcker hon att den ena höraparaten har hon glömt hemma. Så vi åker först till henne för att hämta den. Som hon sa låg på bordet.. Fast riktigt så var det ju inte. För varken jag, mormor eller mamma hittade den någon stans i hela lägenheten. Jag kollade till&med i torktumlaren och skaferiet. Slutade med att mormor själv hittade den i diskhon. Hahahaha, den hade fastnat i en trasa som hon sen bara hade slängt ner där. Roligaste var att hon aldrig tappat bort den tidigare och just gör det idag när hon skulle till usö idag för att kolla dem.
Maten var jätte god men tyvärr orkar jag inte så mycket.. Och nu är jag helt slut! Ska vila en stund nu.
Sen ska jag försöka packa ner lite sommarkläder inför flytten. Jag har inte börjat packa något än. Men alla våra "lägenhets saker" är ju i stort sätt redan packade sen vi flyttade hem från Borlänge. Så det är ju jätte skönt.. Men nu är det alla "Sabina saker" som måste packas. Börjar väl som sagt med sommarkläder och skor kanske.
Tar nog en liten stund till att vila efter maten allra först iallafall.

Beroende

Jag ser att klockan tickar till sen kväll.. Men jag vill inte somna ensam än. Måste vara total däckad för att krypa under täcket så jag somnar direkt.
Eftersom vi lämnat tjockmadrasserna på lagning så ligger vi direkt på sängarna och självklart den tunna madrassen. Tyvärr väger jag lite för lite för just de, jag känner nämligen alla ribbor direkt mot ryggen. Vilket blir väldigt hårt och obekvämt i längden.. Vi skulle bli utan madrasserna några veckor. Men jag fösöker göra det bästa av situationen. I natt tänkte jag prova lägga några filtar under så det blir lite mjukare.
De få gångerna jag inte är med Micke på kvällarna tänker jag överdrivet mycket. Det finns liksom inget stop på mina tankar. I vanliga fall pratar vi nästa kpnstant från att vi ses tills vi somnar. Men nu har jag ingen att prata av mig med.. Iuför sig har jag inte så mycket att berätta idag. Men jag saknar ändå kvälls samtalet nu. Även fast du kan komma med de dummaste bortförklarningarna och de mest ogenomtänka svar så älskar jag dig mest av allt. Oavsätt hur mycket vi skulle bråka med varandra så vet jag att varje morgon har vi varandra att pussa på och kramas med. För jag vet att han älskar mig precis lika mycket som jag älskar honom.
Du är min trygghet, du finns alltid där för mig.
Du är min kärleksdrog. Jag kommer alltid älska dig!

Backpacker

Det där gick väl sådär. Jag vill nog ge det en chans om jag får en chans iallafall. Verkar som det var hur många som helst som vill ha jobbet. Bara att vänta och se.
Min natt blir ensam eftersom mitt hjärta tänkte sova hemma hos hans föräldrar. Nu ångrar jag mig så mycket att jag inte pussade en extra hejdå puss imorse när han åkte till jobbet. Det var ju evigheter sen vi var ifrån varandra en natt, blir tomt och ensamt.
Det visar verkligen hur mycket man ska ta vara på varandra när man kan, för vi kan aldrig veta vad som händer under dagen.
Det ska bli så skönt när vi flyttar! Det blir inga mer frågetecken som: "var ska vi vara i helgen? Hur många nätter är vi hos dig/mig? Jaaha, jag har inte med mig kläder för att sova kvar i natt med. Var ska vi vara på torsdag? Osv osv". Det blir så underlättande att verkligen ha sin säng, sina kläder, sina saker och sin kärlek på ett ställe. Inte behöva leva som en backpacker. Jag vill ha det samlat och smidigt. Annars hade jag inte varit kvar i Sverige.. Ville jag bo i en väska så skulle jag nog välja att göra det i Thailand eller liknande.
Det har ju självklart funkat.. Men för varje gång jag packar väskan längtar jag bara ännu mer tills jag kan säga hem. Där vi kommer somna med varandra varje kväll utan att behöva fundera på om det finns några rena trosor kvar i väskan. Vi kommer göra det till vårat hem. Där vi bor, tillsammans!
PUSS ♥

24/1

Uuh, jag är så nervös! Men jag kan inte komma på varför. Det är ju bara att vara sig själv. Går det inte så var det ju inte meningen. Inte så speciellt bra mår jag heller. Direkt hem och däcka i sängen sen. Iallafall... Nextup -> arbetsintervju.


Hemmafru

Sov några timmar mitt på dagen. Försökt få i mig lite mer mat idag än vanligt. Måste kurera mig på alla sätt!
Min halva tog bussen till mig efter sitt jobb och träning. Hungrig som en björn. Lagade till lite spagetti och köttfärssås, både till ikväll och matlådor. Min lukt och smak är inte i sin vanliga form... Kände knappt någon smak men familjemedlemmarna kommer en efter en och påpekar att huset luktar vitlök.
Det är nog tur många gånger att min fina Micke inte är så finkänslig när det gäller matlagning. Bara det inte är jordnötssås och man blir mätt så är han nöjd. Jag har ju inga stora skickligheter i köket men vi kommer överleva! Nu tillbringar vi en stund framför handbollen under en mysig filt.


Januari

Sjukskriven i en vecka.


Vardag

Måndag morgon igen. Telefonkö till vårdcentralen.
Min fiende hostan har nu också bestämt sig för att komma på besök. Han och fru spräng huvud värk verkar trivas ihop tyvärr..

Får väl se hur det blir med arbete idag. Känns inte så troligt just nu.


Beslut

Fått mail där det står att jag är inbjuden till arbetsintervju.. Det känns lite konstigt. Jag har ju sökt jobbet och var/är intresserad av det. Men jag sökte det ju när jag var som osäkrast på min förlängning.
Nu är det mycket om & men som snurrar runt i skallen!

Just nu är jag på cup i Fellingsbro. Just nu känns det som ett ganska stort misstag, kroppen orkar inte med att stå så länge. Helt slut.
Handbollen i eftermiddag blir det nog inte så många minuter som ses av mina ögon.


Fredag natt

Just i detta nu finns det inget finare än dina grova snarkningar.
Nu ska jag smyga ut dina fyra snus från din läpp så också jag kan försöka mig på lite sömn.
Det är en lycklig stund precis innan ögonen stängs, min fina är faktiskt välbehållen! Med alla sina viktiga ägodelar under kontroll dessutom.
Sov så gott! <3


Mitt i allt

Ligger fortfarande helt nerdäckad av dumma baciller. Mår nästan bara sämre och sämre. Morgonen är nog allra värst..
Varje morgon får jag en kopp te ställd bredvid sängen innan Micke går till jobbet vid halv åtta. Min fina pojkvän. ♥
.
Igår fick vi planlösningen för lägenheten hemskickad.. Så spännande att sitta och mäta och rita in våra möbler där vi vill ha dem.
Igår var det två veckor kvar tills vi får hämta nycklarna till vårat nya hem.
.
På lördag hoppas jag verkligen att jag kan klara av att vara uppe på benen några timmar iallafall, Sebbe spelar cup i Fellingsbro.
.
Nu ska jag försöka somna om någon timme igen. byebye!

Ingen värld utan dig

Senaste dagarna har jag mest fått i mig, alvedon, vatten och halstabletter.
Satan vilken mes jag blir när jag är sjuk.. Fast kan ju också bero på att när jag väl blir sjuk är det extremt mycket och länge tyvärr.
Igår när mitt hjärta ville se handbollen la vi oss under en filt tillsammans, jag hade långkalsonger, mjukisbyxor, strumpor, raggsockor, fleecetröja och två tjocka tröjor på mig.
Ändå frös och skakade jag tills jag somnade.
Känns ju hur tråkigt som helst att behöva vara hemma från jobbet även denna vecka. Nu är oron och ångesten över att inte få förlängt borta, den tunga, tunga stenen i magen blev till ett moln istället.
Plingade precis till i telefonen. Tänk att det fortfarande är samma kärleks pirr i magen, varje gång!
Drygt 1 år av kärlek.
Självklart har vi sprungit in i några hårda berg... Lite för många, lite för hårda. Fler kommer det bli, men vi kommer ta oss över dem lika galant som tidigare.
Jag vet vem jag är när jag är hos dig. ♥

om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig

Magsjuk, hemma från jobbet idag. Känns inte alls så kul efter mitt fina avslut på jobbet igår.
Två avtal de sista 30 minuterna.
Jag som tillochmed ville säga upp mig efter två dagar som hade gått sämst.
Dagen kommer bestå av stor längtan efter M, avslagen cocacola och Grey´s Anatomy.
Idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi får nyckeln till vår lägenhet. Äntligen börjar det närma sig.
Det kommer vara vårat hem, tillsammans och gemensamt.
Varenda liten pryttel kommer vara mitt är ditt.
Jag har de senaste 3 månaderna gått runt och inrett lägenheten i mitt huvud varje dag.


jag vill alltid ha dig nära, du gör mig hel ♥

RSS 2.0