Kroatien

God kväll
Det har hänt mycket saker på hemma fronten som varit väldigt omtumlande. Jag tror vi trillat ner på rätt spår igen däremot.
Jobbet går riktigt bra! I nästa vecka börjar jag en ny utbildning som jag hoppas ger utveckling.
Förlängningen som jag har just nu känns klockren. Kunde inte kännas bättre faktiskt.
Idag har varit en bra dag!
Vi åkte upp på stan och bokade en resa, den 7 juli åker jag och min kärlek till Kroatien i 8 dagar. Det ska bli så underbart! Jag har ansökt om semester hela juli, det kommer bli mina första semester veckor på 7 år. Sju jävla år av mitt 20 åriga liv. Är inte det helt sjukt? Jag har inte varit ledig mer än max ett par dagar efter varandra under somrarna sen jag var 14 år.. Och i sommar fyller jag 21.
Det ska bli underbart, ska njuta som aldrig förr. Ännu bättre är ju att jag och Micke kommer ha alla 4 veckors semester tillsammans.
Efter att vi hade bokat resan så tog vi en snabb titt på stan, köpte lite underkläder och två tröjor.
Sen åkte vi hem och jag gjorde en brak frukost!
Omelett fylld med bacon, champinjoner, tomater, ost och salami. Mmm!
Tillbringade ett par timmar i sängen med mys och film.
Och nu ikväll har mamma och pappa varit på besök. Mamma hjälpte mig att sy upp våra gardiner som varit alldeles för långa. Hon hjälpte mig även med vårat diskberg, så snäll mamma! Det hade hon verkligen inte behövt, det sa jag till henne flera gånger men ändå ville hon det så gärna.
När all nytta var gjort så satte vi oss i soffan tillsammans med pappa och slö kollade lite på tv.
De åkte hem för cirka 30 minuter sen. Micke är hos sina föräldrar och kollar på fotboll och umgås. Så nu sitter jag här själv i soffan framför wedding crashers som går på tv.
Imorgon blir det middag hemma hos Mickes farmor, ska bli mysigt!
Ha en bra kväll! ♥

RSS 2.0